lördag 30 januari 2010

vårkänslor I... rosa och bruna toner

Caféklänning, skogsbyxor och klänning med fina stiliserade pioner.

6 kommentarer:

Nina/littleperky sa...

Snygga kläder! Fint med rosa och brunt.

Palven sa...

Coola fickor på den brun/rosa klänningen :o)

retrostuff sa...

Rosa och brunt funkar för det mesta!
De ”coola fickorna” fick jag idé om när jag kollade i ett gammalt fotoalbum från typ -67. Min syster och jag hade virkade (!) klänningar i rosa och vitt, livet var rosa och sen var klänningarna vita. Sådana här fuskfickor med guldknappar var det också! Min stackars bror hade en hemsk virkad byxdress i samma stuk. Olivgrön i stället för rosa dock.
Inget nytt under solen alltså :)!

Helena sa...

Underbara...allihop!!! Jättefina modeller. Jag är själv ett stort fan av retrotyger och som du säger rosa och brunt i kombination funkar ju alltid!!! Jag gillar inte rosa i sig själv....tycker det blir för sockersött...Barbieaktigt. Men uppblandat med brunt eller rött och orange för den delen blir det superduper och som tur är så klär min lilla A jättebra i dessa färger:)

retrostuff sa...

Helena:
Jag håller helt med dig. Blandar man lite brukar både mammorna och de små, rosa prinsessorna bli nöjda. Rött, rosa och orange ihop tycker jag nästan är det finaste som finns.

Helena sa...

Klänningen i mitten är min absoluta favorit...känns nästan som om det vore jag själv som valt tygerna:) Visst är regnkläderna fina...det är vintage från Röda Korset. Se min andra blogg http://hillefant.blogspot.com/. Vad kul att du hade ett sådant som liten...jag gillar 60-talsmodellerna skarpt.