onsdag 6 januari 2010

djurfint i starka färger


Färgstarkt med flodhästar, blommor, blad, 
igelkottar och ugglor i mossen :)!

16 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Åh, så fina dina barnkläder är, härliga tyger.

SiriR sa...

Åh, her var det masse fint!
Liker visst de grønne fargene dine også jeg:)

Aleisa sa...

nu var du grym igen!

Anonym sa...

Läckert! Roligt tyg! /petra.h

retrostuff sa...

Randiga tråden:
Mmm, jag älskar tyg :) ibland är det som om jag inte hinner sy för att jag måste köpa tyger... fast nu har jag lovat mig själv att sy av det jag har. Det jag har räcker säkert till en klänning åt varenda unge i Sverige!
SiriR:
Visst är grönt skönt?
Aleisa:
Asch, #skrapar med foten#... men jag blir glad av att du säger det!
Prettoflamingos:
Visst önskar man hitta mer? Fast grejen med de äldre tygerna är nog just det... man kanske hittar mer. Eller inte.

Lilla Anka-design sa...

Hej! Vilka fantastiskt fina tygkombinationer du har i dina små plagg! Har fascinerats av dina skapelser ett tag! Men, döm om min förvåning när jag ser att du sytt av "Forrest-tyget" precis som jag. Ett helt underbart fint tyg i fina färger och med kul mönster! Efter tvätt är det lika fint, behövs knappt strykas. Jag har också sytt en del av det här tyget och har mer på gång! Kul att det är fler än jag som gillar det! Trodde att jag var lite knäpp! God fortsättning på det nya året hälsningar "Lilla Anka"

LillaBarn sa...

Härlig klänning, det tyget har jag med.... Får se vad det blir av det!! Just nu är jag inne på trikåkläder, men det blir nog lite fler klänningar snart...

Aleisa sa...

Det du har lovat, har jag också, för jag tror mina tyger räker till kinesiska alla, som lilla barn säger också. men det gick inte, och jag trännar igen.
Att du skrappar med foten, ?????, betyder att du inte tror att du är skitgrym?, alltså om du fattade vad jag menade också, för den här språk är inte min, då säger jag på spanska: tienes q olvidar por un momento la ley aquella de q todos somos iguales, (ESA QUE TODOS TIENEN EN LA CABECITA), tú eres distinta, especial, única y terriblemente talentosa. NU HAR JAG SAGT!
Och förresten vad hände med posten?

knas sa...

fantastiskt!! Wow! Jag är stum.

retrostuff sa...

Vad kul att veta vad tyget heter! Tack för det... fast nu är min ”skog” tyvärr uppsydd :).
Aleisa:
Ingen post, men idag var det ju typ söndag, hoppas att det kommer post som vanlig i morgon. Att ”skrapa med foten” :) typ att jag blir lite generad, men glad ändå liksom.
Knas:
Nä, inte då! Kul att höra från dig.

Aleisa sa...

men du fattar väl spanska? algo pero poquito, eller hur? då räcker det.
det här tyg sågt jag på en hemsida, är inte säker men tror jag det, att det är en nytt tryck av en gammal mönster, som säljes nu, men kan det vara att jag är osäker. hur som helst är det superläcker.
jag börja att tänka att det jag skickat kommit bort, för det var ju en hel vecka sen.

Anonym sa...

Men My, dina kläder är unika, det bara är så. Man ser My i dem liksom. Skrattade till lite när du skrev att "du skrapade med foten"...såg liksom Kalle Anka framför mig när han stod och skrapade med sin ena fot och blev illröd i ansiktet. Ja, jag är ganska lättroad jag! Ser liksom allt i bilder när andra berättar, fast på ett roligt sätt. Love it! Ha det finemang! /petra.h

LillaBarn sa...

Ja han säger ju det maken. "Jaaa, den finns ju på nån CD skiva här hemma, ska bara hitta den så jag kan installera den på din dator". Tack och hej, då blir det nog inte förrän om fyra år allra tidigast....

retrostuff sa...

LillaBarn: Fast bara han hittar skivan är det andra ingen match. Det är liksom att skapa en blogg, självinstruerande typ. Så jaga på maken att hitta skivan!

Moi! sa...

underbart tyg!

ameriswede sa...

underbara My.... vilket tyg! wow. i love it. jag längtar till sommar när Tilda kan springa runt i dina kläningar och Quincy växer... så han kan använda alla kläder jag har köpt. (han har redan börjat med några)...