onsdag 13 januari 2010

jullovsalster
På jullovets sista dagar blev det klart. Det som legat i, det Aleisa kallar, UFO-högen. Så sjukt bra uttryck, det är sådana ord man vill stjäla och göra till sina egna :). Bollfrans är så kul, fast jag vill inte direkt ha det på gardiner, det blir mycket roligare så här!

9 kommentarer:

Palven sa...

Så himla snygga!!!!!
Blev nog mest förtjust i "pulver-mannen" dvs John Blund. Så tjusigt med det rosa till :o)

SiriR sa...

Åh, stum av beundring!! Så fine ting. Likte spesielt godt den midterste, brun med rosa kant:)

Aleisa sa...

Den var ju fina! Gillar mest John blund, nej mes dunder, jag vet inte, gillar alla. Så med bollfranserna var så kul!, jag är som siri, en helt öppet mun. Ska berätta att UFO är inte en ord jag äger, vet inte vem var först. unfinished objekt hade vi alla, eller näsan alla, inte petra och inte siri som jag vet, och allt jag inte gillar eller tappar lust hämnar där i en stor berga av mina UFOs.
Jag har en hate-love känsla med dunderklumpen, se mer på min inlägg. Så arg!!!!!
Krya du på!

Polkahjerte sa...

Oioi, så masse fint! Likte spesielt godt kombinasjonen av brunt og rosa i midten, og den nederste kjolen var fantastisk enkel og fin. Tøft med stormønstret stoff på så enkle modeller.

retrostuff sa...

John Blund är aldrig fel... han har just varit här och strött lite pulver verkar det som :) #gäspar#

Aleisa: Jo, jag vet att du inte uppfunnit ordet UFO... men ”UFO-högen”, det min vän är ditt ord. Min hög heter fixarhögen, det är ju inte ett dugg kul. Numer är den omdöpt och heter Ufohögen.

Aleisa sa...

hehe, vad glad jag blev för det!
jag tog bort min dunder-diatriva, det går inte att gnella om egna fel. man får helt enkel lära sig! ha en trevlig dag och njut av! kram!

knas sa...

Jag ääälskar bollfrans! hade det faktiskt på ett par byxor en gång i tiden. Åh, dessa ljuva tonår när allt var möjligt ;)

retrostuff sa...

Knas:
Men det är möjligt! Bara att sy dit vet du ;)!

Fröken 32GÅ sa...

Vart hittar du alla underbara tyger? Superfina Ufo´n :)