fredag 15 januari 2010

oooorange!Mmm, jag gillar orange eller brandgult, som ju faktisk är det svenska ordet! Färgen är som apelsiner eller barndomens iglooglass. Igloo fanns ju i både apelsin- och hallonsmak förutom colasmak på 60-talet. Det orange tyget är som ett litet konstverk med duvor och blommor. Mmmm.

6 kommentarer:

Hexa sa...

Förtrollande förkläden!

cini sa...

Helt enkelt underbar. Själv syr jag bla fodrade förklädesklänningar och säljer på ruuthie.e-butik.se. Jättekul att få insperation av ditt skapande. Jag ska absolut följa din blogg.

Aleisa sa...

Jag har alltid varit galen i orange, och den nya ordet på svenska är adopterat nu av mig. Vi har en så kul språk interchange, eller hur?
"amarillo quemado" har vi inte, men låter så kul! könstarliga tyger gör mig också tänke om dig, går visades på tv, den svenska tyg-historia på svt. tro mig att jag ville du skulle sitta på soffan med mig och kommentera.

retrostuff sa...

Hexa:
Hej! Åh vad det var länge sedan... roligt att du hittat hit!
Cini:
Uppsala verkar vara en hantverkar stad av rang :). Att arbeta med händerna, tja, och huvudet är världens bästa avkoppling. Välkommen!
Aleisa:
Ja ord är jätteroligt! Jag älskar nog ord och bokstavsformer precis lika mycket som färger :). Knapparna är köpta på loppis. Resten vet du ju... Traderamagneten. Men, det kanske är som du säger jag som är magneten? Det låter bättre än tvärtom.

Aleisa sa...

Absolut, magneten är du!

Linda sa...

Vilken läcker färg! Passade perfekt.