onsdag 1 september 2010

eureka!

Frans fixade till det hela med skruvmejslar, lödkolv, ny sladd och eltejp. Konstigt när ens barn vet saker man inte har en aning om själv! Fast jag behöver nog köpa en ny maskin snart i alla fall. Det är inte bra att bli för fäst vid gamla saker :).

8 kommentarer:

Palven sa...

Du har ju en alldeles egen trollkarl där hemma ;o)

retrostuff sa...

Jajemän! Helt otroligt, undrar vilken dag han blev vuxen? Jag har fortfarande inte riktigt förstått det faktumet.

Kaja sa...

Oj då! Sicken händig son du har....

Jag har en kvar min "gamla" symaskin och kan ordna leverans och kurs på plats om du är intresserad...

Husqvarna Platinum 750, massa broderisömmar, extratillbehör och till och med instruktionsvideo. 6 år gammal... Bra "andra-symaskin" när man liksom har lessnat på raksöm och zick-zack

Jennie sa...

Wow! Imponerande! Längtar tills min son kan fixa med mina grejor. Han är 1 år nu.... ;)

Aleisa Ribalta sa...

Kan vi köra med ett byte, skicka Frans hemma hos mig, för det för de två små underbara tjejer som du ska massera i foter tills de somnar, typ kl 11:00 och kanske senare, vetdu!

retrostuff sa...

Kaja:
Jag är intresserad... men mail till dig kommer i retur!
Jennie:
Det är som om han var 1 i förrgår... och så ska han helt plötsligt flytta! Ytterst förvirrande. Det är ingen klyscha. Det GÅR fort!
Aleisa:
Hm, jag har också masserat fötter till de somnade. Vissa dagar var bara överlevnad, inte alltid mysiga. Lekparken kändes som ett straff. Jag kan byta i några dagar. Sen får jag nog invänta barnbarn... om sådär 10 år.

Aleisa Ribalta sa...

De är bara du som masserat deras fötter, och de var så lugna, jag har liksom ingen tålamod och flippar ut direkt. Vilken tur att man bloggar, för det hände plötsligt att husqvarna-älskare fixar varandras problem. Ser du? Skittkul med vår "community". Kram!

Pia sa...

Hoppas att du kommer igång snart igen - älskar dina kläder och kan bara beklaga att jag inte har några barn att ge dom till