söndag 12 september 2010

kappa x 2


18 kommentarer:

Jenny sa...

Otroligt vackert snitt!

Helena sa...

Den grönrosa är alldeles divine kära du!!!! Vilken detaljrikedom och så otroligt fint kombinerade tyger!! Me like:)

Alexandra sa...

Gaah, helt underbara! Är det beställningsjobb eller är de till salu? strl?
/Alexandra

Camilla sa...

Jag är alltid imponerad av dina färgkombinationer men dessa är ju helt fantastiska!!

Aleisa sa...

WOW! MY, hur kan du vara så överträffande, gång efter gång? UN_DER_BA_RAAAAAAAAAAAAAAAAA! Jag blir så sugen, men inte till tjejerna, upssss, till mig själv!

Monica sa...

Hvilke fantastiske jakker!!!! Likte den grønne best, og den grønne i forrige innlegg, og alle skogsdyrene ;)

Lilla Anka-design sa...

Oups! Så underbara! Men kolla, du har ju samma tyg som i mina gamla vardagsrumsgardiner som foder i den röda, och lite på ärmarna och i nederkanten. Undras vart den gardinen tagit vägen? Kanske kan användas till något.....

Fangoria sa...

ÅÅÅH de är så fina, vilka härliga tygkombinationer!! Den gröna skulle jag vilja ha på min dotter (den är dock alldeles för stor än....=))

AttenKattenNoa sa...

kan bara hålla med alla andra! Kärlek till den gröna känner jag i massor! Men min lilla tjej är 8 månader... suck. Nu vill jag att hon ska växa lite snabbare, haha!

Rasande Rose sa...

Gud va fina!! Jag så imponerad! Du skulle inte kunna sy en som e något större som typ jag kommer i? ;)

SiriR sa...

Åh, hvilke fine jakker!
Den grønne er nok min favoritt, så utrolig fin:)

Pia sa...

Skulle också gärna vilja ha den gröna. Men till mig själv. Urläcker!

retrostuff sa...

Hej!
Den gröna är min egen favorit (finns kvar och är till salu strl. 104+), det är ett tyg jag sparat på så länge (gamla gardiner)... sen helt plötsligt hittar man det perfekta tillfället! Igen. För jag har faktiskt för länge sedan sytt en annan kappa i tyget.

Nu håller jag faktiskt på att rita en vuxenkappa, så kanske Rasande Rose och Pia, blir det en vuxenkappa i modell mindre :).

Aleisa sa...

Tack, vännen, denna gång projektet måste gå! Jag jobbar hårt, har en hel korg full, och snart ska andra få veta! Du ska få en sorprise idag eller imorgon. vi hörs!

Fröken Pyssel sa...

Vilka helt fantastiska kappor! Den gröna är verkligen helt underbar, gud vad duktig du är och vilka fina tyger du hittar!

Mirrezz sa...

hade velat köpa den gröna men den var tyvärr i fel storlek =( Den var ju helt underbar!
Ett sådant tyg har jag,tror det kan ha varit en duk en gång i tiden...

Pia sa...

Nu har jag läst hela din blogg, från första plagget till det sista och jag är stum av glädje över att det finns sådana som du. Vilken mönsterglädje, vilken variation, vilken färgrikedom.

Jag önskar att jag hade tio-femton flickor i olika åldrar som jag allihop skulle klä i dina kläder. Tyvärr har jag inga barn alls men dina kläder är så krispigt fräscha i färger och modeller - det är en fröjd att se dom. Det var en mycket inspirerande resa att gå igenom din blogg och allt du sytt. En resa som jag definitivt kommer att göra om och om igen för att låta mig inspireras

retrostuff sa...

Fröken Pyssel, Mirrezz och Pia:
Att sy är ett nöje hela vägen... när andra också blir glada av det jag gör är det ju verkligen otroligt härligt! Hm, men ska jag vara helt ärlig skulle det inte funka utan alla människor som har sparat på fina tyger... och sen ger bort eller säljer dem. Ännu mer allvarligt, utan alla fina kommentarer skulle det vara kul att sy, men inte lika kul :)! Tack!