söndag 7 mars 2010

tillklippt

Så här blev det under veckans frånvaro av symaskin! Jag har sytt en jacka och en tunika på beställning, i morgon är jag på  G med högarna på bordet :). 

11 kommentarer:

Palven sa...

Ska bli spännande att se vad det blir för fint :o)

Aleisa sa...

Oj, det får du sätta igång dig, snälla, så saknat! jag själv har en sylust som är borta, och undrar hur det ska lösas. worry:;(

SiriR sa...

Oj, så masse fine stoffer!
Gleder meg til å se resultatene:)

retrostuff sa...

Heej!
Palven:
Det blir tomt i huvudet på mig när jag inte får sy. Herregud det är lika beroendeframkallande som att varje månad försöka sluta handla på Tradera! (ha-ha)
Aleisa:
Snart, snart är det vår... i dag fick jag knäppa upp jackan för jag blev så varm när jag var ute. Hoppas att du får sova lite och sen att solen ska skina på dig. Du ska se att lusten kommer tillbaka då. Kram!

retrostuff sa...

Siri:
Mmm, det blir jobbigt att vara på jobbet med allt detta på bordet!

KroKKoFin sa...

Men nu har du att sy sy sy och sy.... Håller med om att det är beroendeframkallande. Men visst är även känslan att sätta en sax i ett otroligt fint tyg helt underbar?!? :-)

Aleisa sa...

Är S.s skjortan på G? där ser jag den orange underbara tyg. och så mycket mer fin, jag bara väntar. om du inte ger mig tbx lusten med dina fina unika och inspirerande klänningar, då ingen annan kan det. Här är det torr, det känns som att göra samma modeller hela tiden och attjaga samma tyger som alla andra på tradera har slutat med en kretivitet som är skadad, men som ännu lever, jag måste tillbaka till mig själv! jag har pakat klart till uppsala, hihi. kramar i massor.

retrostuff sa...

KrokkoFin:
Absolut! Att klippa är egentligen det roligaste.

Aleisa:
Nja, inte på gång... men jag har sparat tyg. Simon är en rätt stor man :). Jag snöar in i samma modeller jag också. Det går lite i vågor. Ibland är det kul att bara klippa och sy, ibland är det roligast att uppfinna nytt.
Packat? Oj, oj så kul!!!

mysigtdesign sa...

Tycker att klippandet är ångestframkallande... för att återknyta till diskussionen ovan.
Längtar efter bilder på dina senaste alster. Fram till dess har du något att hämta hos oss...

Anonym sa...

Så mange flotte stoffer! Håper symaskinen snart er frisk da.

retrostuff sa...

Mysigtdesign:
Tycker du? Jag klipper snabbare än jag hinner sy, så fort jag hittar ett nytt tyg måste det klippas i :) det är därför det blir sådana högar när jag är renons på maskin. Tack för awarden!

Fru Jippiyes:
Symaskinen är hemma! Jag har varit in och tittat på din fina sida också. Jättemycket härliga modeller!