torsdag 18 mars 2010

vårbabyJag börjar se en tråd i mina färgval :)

6 kommentarer:

Helena sa...

Ljuvlig!!!!!

Palven sa...

Så underbart söt!!!!

finnkids sa...

Härliga vårfärger på jättesött babyförkläde! Jag hade en liten fråga om knapparna du använder till dessa förkläden. När du skriver att de vrängs genom knapphålet. Jag antar att du bara använder 2 knappar till varje förkläde, är det speciella knappar du använder?

retrostuff sa...

Finnkids:
Ja, två knappar till varje klänning. Jag syr knapphål på både fram- och bakstycket, sen syr jag fast en liten rund knapp (som inte har hål uppepå utan en sådan som det är en liten ”ögla” på baksidan). Jag syr sedan fast den för hand i nederkanten av bakstyckets knapphål. Då kan man trycka knappen genom hålet till andra sidan. Oj, vilken beskrivning! Är du med? Maila mig annars, så kan jag skicka en bildbeskrivning i stället :).

finnkids sa...

Åh jag fattar hur du gör! Bra beskrivning du gjorde! Ska se om jag har sådana knappar, annars får man väl köpa... Skulle nämligen vilja sy sådana där söta förkläden som pippi använde! Har mönster redan men har funderat på detta om man vill vändsy den och knappar till det! Tack så hjärtligt mycket! Härligt med en sydag, njuuut!

Anonym sa...

Jag bara älskar dina babyförkläden!! Om jag bara haft en baby hade jag handlat upp alla av dig ;)
Hoppas det går bra för dig på Signerat.se
MVH / Hanna (madebyhanna)