onsdag 30 december 2009

gult och rosa
Två gulliga förkläden blev det idag. Det gulbruna tyget har jag haft förr...nu har jag hittat mer på Tradera (surprise!). Rosa är väl egentligen inte så mycket jag, men tyget var ju så himla gulligt! Glada nyckelpigor är bättre än -12° utomhus! Dessutom är de vändbara... bara att välja färg och mönster efter humör. Ja, förklädena, inte nyckelpigorna.

9 kommentarer:

Palven sa...

Gulligt :o)

Aleisa sa...

Supersöta, den rosa är du, fast du var lite, kan inte minnas vad man önskade sig att ha på sig i bebis ålder, men jag tvekar nu och tror att du var riktig retro i smaken och mycket speciellt redan då.

retrostuff sa...

Njae, det var länge sedan jag var rosa... hm, jo, på åttiotalet hade jag nog en rosa period... och jag äger faktiskt en rosa kofta :).

SiriR sa...

Så søte! Stilig når de er vendbare.

Ser i forrige innlegg at du lurer på hva romjul er, det er desverre så kjedelig at det er dagene mellom juleaften og nyttårsaften som kalles det. Altså ingenting med rom å gjøre!!

Godt nyttår til deg:)

retrostuff sa...

SiriR: Det är fantastiskt vad mycket man kan lära sig via detta forum! Romjul låter mycket roligare än ”mellandagar”. Ha ett fint nytt år!

od Andulky sa...

Underbara!!

Anonym sa...

Riktigt söta! Intressant story du skrev hos mig. Jag har ett stort intresse av att leka med ord och bokstäver, därav mycket korsord. Men jag ser mycket i bilder också. Mycket allmänbildande. Intressant det du arbetar med. Hoppas du får en fin start på det nya året och ett riktigt Gott Nytt År, så ses vi i cybervärlden nästa år! /petra.h

LillaBarn sa...

Vilka söta klänningar... Riktigt Gott Nytt år önskar jag dej!

Polkahjerte sa...

Så fine! Den gule var nesten magisk. Godt nyttår!