söndag 1 april 2012

till Kalmar och Re-Do

Redo för Re-Do (äh, jag kunde inte låta bli #ler#). I april är jag månadens formgivare och de behöver rejält med påfyllning hos Re-do designstore. Det är mycket som tyvärr får stryka lite på foten när jag maratonsyr... fast vi har hunnit med att kalasa lite lagom för Simon (som fyllde ytterst ojämnt) och så har jag ju påsklov en vecka så det här ska nog gå bra!Från det ena till det andra. Det är många som undrar/frågar hur jag får ihop mönster och färger. Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt. Kärleken till färg, form och funktion kanske? Fast en sak har jag kommit på, en kombo får aldrig, aldrig se krystad ut. Det måste liksom se ut precis som tygerna var gjorda för varandra redan från början. Tror jag alltså. Skön söndag!

14 kommentarer:

Lilla Anka sa...

Så glad man blir av alla dina färggranna plagg! Jättefina!

Anonym sa...

Har du något exempel på en krystad kombo?

AvMeg sa...

Godt spørsmål fra anonym over :)

Jeg synes klærne du syr er herlige- de er fargeglade og barnslige. Perfekte for de små. Jeg blir inspirert av å se på dem :)
Ha en fin påskeferie :)

Palven sa...

Så mycket fint som skapats och du har verkligen öga för vad som blir fint ihop ;o)

Å vad skönt det låter med lite påsklov :o)

Knuffodragen sa...

Ytterst fina saker :)

a-Luna sa...

Tack för kommentaren! Tänkte väl att ingen mera sku märka mina blogginlägg, när jag varit så osynlig så länge. Så ett stort tack :) Beundrar verkligen din enorma produktivitet o avundas din kreativitet!! Får du aldrig perioder då det tar emot? Jag sydde igen så mycket till julmarknaderna att jag fick det upp i halsen. Därför har lusten lyst med sin frånvaro. Det inverkade väl också att jag inte alls fick så mycket sålt som jag hoppats. Var helt fel kundgrupp: tanter i 50-60-årsåldern gillar inte riktigt min stil.. Dessutom var väl mina kläder så somriga förstås. Bestämde mig att ej sälja mer på julmarknader, passar dåligt med lärarjobbet tycker jag, så mkt i skolan vid jultid. Tror jag ska testa med sommarmarknader istället.

Carro/mysigtdesign sa...

Oh, vad mycket sköna grejor du sytt.

Carro/mysigtdesign sa...

Oh, vad mycket sköna grejor du sytt.

Marie sa...

My - mumsiga härligt färgglada plagg! Så kul att se dig anv tygerna från mig :) hoppas du snart får se detsamma i min blogg ;).. snart flyttar vi & ditt paket kommer på lådan då :)

Agneta sa...

Fantastiska plagg My! Som vanligt : ) Ha en skön Påsk så hör vi!

Kramar från Göteborg
Agneta

Aleisa sa...

Håller med dig om att kombo ska se naturligt ut. Det är faktiskt en känsla, en käsnla som du har för allt, men även andra kan ha. Dina plagg är unika, och så kan man gärna prova att köpa exakt samma tyger, sy exakt samma modeller, men det blir liksom inte samma som du gör. Själv är jag en envis människa som vägrar att inte göra något som inte är MIG.

disa sa...

Jämarns så mycket fint du har sytt!! Helt makalöst fina. =)

Luiza sa...

Hej .
Vann en klänning på en av dina auktioner och ville bara komma in för att säga att jag är oerhört nöjd.
Först när jag tittade närmare på etiketten, bekräftade den det jag trodde: den var "hemmagjord". Det känns underbart att vår kommande dotter får ett plagg som är olikt alla andras och fler blir det =).
Du är superduktig och gör finfina saker.

Ha en fin dag.

G.O.S sa...

åh WOW ja det e nog det enda jag kan säga WOW..vilka underbara färger, kombinationer WOW..