torsdag 19 april 2012

ibland...... blir jag så sugen att sy i trikå. Åh, så, köper jag lite småbitar. Oftast köper jag bara trikå när någon beställer något. Den här gången var det en Melker och en Nimrod som var målet för trikåshoppingen. På köpet gjorde jag ett vuxenmönster i lite a-linje... till mig själv! Kors i taket!

6 kommentarer:

Skapat av mig sa...

Men så fina de blev!

Hanne sa...

Nu, när jag för första gången har läst din profil förstår jag varför dina saker är så fina. Du har ju faktiskt gedigen kompetens för detta. Det har inte jag, men jag delar helt och fullt din glädje över att göra nytt av gammalt och blir glad när jag ser dina saker som är sydda i vävda tyger. Jag är hela tiden på jakt efter sådana mönster. Jag gillar enkla mönster och fina tyger och kan gräva ner mig i gamla syböcker där det inte är så mycket trikå.
Ibland avundas jag er som faktiskt har utbildning på design, textil, sömnad, då funderar jag på vad som hade hänt ifall jag hade valt en sådan inriktning på mitt liv. Nu får jag ägna mig åt detta på min fritid, det är inte fel det heller, men tiden räcker inte till för alla idéer alla gånger.

Superfina saker gör du!!!

Aleisa sa...

Underbart, brunepidemi, och annat, som jag har blivit smitad av dig!

retrostuff sa...

Hanne:
:) Vad roligt att du gillar! Jo, ja, äsch, vad svårt det är att ta en komplimang... tack! Jag blev alltid så peppad när jag var liten, hemma. Fina pennor, bra papper... jag var nog rätt odräglig när det kom till just papper ;). Det skulle vara vitt och slätt annars ritade jag inte! På mina barns dagis var jag nog rätt militant vad gäller bra material och släpade med mig kilovis med fina papper och pennor ;). Vem blir liksom inspirerad av blå-vitrandiga datapapper? I slutänden är det nog ändå mer tur än skicklighet att jag hamnade där jag är idag.

retrostuff sa...

Oj, nu var jag för snabb... Aleisa: Brunt är alltid brunt! Snyggt om man ger det en chans liksom :).

florin design sa...

Oj så mycket ögongodis du har i bloggen, jag drunknade en lång stund :-)