lördag 5 juni 2010

student • 2010


Det här är helt klart klänningen som inte ville vara med på bild :) Hur jag än letar bland alla kort finns den inte med i sin helhet. Kan ju förstås tänkas vara för att Disa överglänste den! Jag har sytt två bröllopsklänningar och fler studentklänningar tidigare... det är ett himla pyssel och provande. Ska jag göra vuxenkläder i större skala får det nog bli löst sittande plagg.

8 kommentarer:

JuMel sa...

Klänningen ser jättefin ut och dottern lika så! Kul med studenten, här är det inte skolavslutning förrän nästa fredag!

madebyhanna.se sa...

Härliga bilder på din dotter och kul att se en bild på dig med :)
Jättefin rygg på dotterns klänning!
Blir lite nostalgisk när jag läser texten på din dotters studentmössa, var nästan 10 år sedan jag själv tog studenten från bild och form.

Palven sa...

Så härliga bilder :o)
Här är det dax nästa år .....tiden går så himla fort. Tänk att ens skruttar som man hållt i handen när de var små helt plötsligt ska stå på egna ben.

Aleisa sa...

SÅÅÅÅ UNDERBARA bilder!, Disa är såklart den söta studenten som klänningen kan inte överglänsa(älskar ordet!), men klänningen är suverant. Vilket fiffig jobb! å så är jag också glad men att se dig för första gång, kram på dig. Posten på väg! sorprise!!!!

retrostuff sa...

JuMel:
Jag tror att de som går i grundskolan i Uppsala inte heller slutar förrän nästa vecka. Jag lovar att du snart ska få en bild på den härliga tröjan... som är precis lika fin efter 3 tvättar!
madebyhanna:
Ryggen blev fin, men i sista minuten... den drar sig lite, tror att fodret blev en aning för stort. :) då är Disa i gott sällskap alltså! Jag tycker inte att jag riktigt känner igen mig utan glasögon. Mitt filter mot omvärlden #ler#
Palven:
Hett tips: Om det är din dotter som ska ta studenten, och du får den äran att sy klänningen - börja sy i tid! Här har då tidsoptimisten talat av erfarenhet.
Aleisa:
Vädret strålade ikapp med alla studenter, en härlig dag. ”överglänsa”, du har såklart rätt, ordet är ju jättefint när jag tänker efter. Som sagt, jag utan gaffas är inte riktigt jag ;).
Ska jag få paket? Tjoho!!!

makrill sa...

Men så fin klänning!! Min mamma sydde såväl balklänning som studentklänning när jag tog studenten för 12 år sedan - var nog mest stolt över studentklänningen som var lite kinainspirerad och inte såg det minsta ut som någon av dem man kunde köpa i "vanlig" butik. Åh, nu blir jag nostalgisk och glad över att min mamma inspirerat mig så till att börja sy!!

SiriR sa...

Så fantastisk fin kjole!
Nydelig datter, fine bilder og gøy å se hvordan du ser ut:)

Min vrå... sa...

Så fin! Du är helt otrolig!