lördag 19 juni 2010

blueberry


Blåbär, klöver, prickar och små gulliga humlor.

6 kommentarer:

Palven sa...

Läcker med smak av sommar :o)
(Nyplockade blåbär, socker o mjölk!!! Mums)

Lilla Anka sa...

Åååå! Jag blir så tagen av alla dina underbara tyger! Och för att inte tala om kombinationerna på de fina små kläderna..... Fantastiskt fina!

retrostuff sa...

Jag gillar också de här små skjortorna, de har legat till grund för tunikorna också. Men, de är svårsålda av någon anledning. Vill man kanske helst ha trikåplagg upptill?

madebyhanna.se sa...

Tror tyvärr du har rätt angående skjortorna, trikå kanske föredras av föräldrarna... Jag skulle lätt kunna tänka mig en sommartunika till mig själv i exakt den tygkombinationen du sytt denna söta skjortan i! Underbart fin enligt mig ;)

Agnes sa...

Selma är underbar i denna skapelse! Hon är lite svår att ta på just nu så trikå kanske skulle vara bra eller en större öppning som kimono tröjorna.

Mitt lilla blåbär! Tack för denna fina skjorta!

Agneta

a-Luna sa...

Snyggt! Jag har svårt att komma mig för att kombinera tyger, men ser nu att jag borde testa det! Synd o lite konstigt om de är svårsålda.
Jag har själv tänkt sy något liknande till nästa marknad, sku ju vilja ha något fint åt pojkar också. På marknaden idag testade jag annars för första gången med klänningar och sålde tre stycken =). Hade sytt upp 6 stycken.