måndag 14 juni 2010

en timme, eller två...

Tidsoptimistens klagan. Varför tror jag att det ska ta högst en halv dag att åka till IKEA, köpa skåp, köpa färg (eftersom dörrarna var fula), stuva om, stuva bort, organisera... äh. Jag kan upplysa om att min sambo tittade på fotboll medan jag skruvade ihop härligheten. En av mina dolda sidor är att jag gillar att skruva ihop IKEA-saker. På riktigt. Men, åh så fint det kommer att bli när jag blir klar!

 under omstuvning...I morgon blir nog dörrarna färdigmålade. Jag har burit ner alla lite mer vintriga och mörka tyger i källaren också. Jösses vilken start på lovet! Fast det tar mer en några timmar, snarast en 4 dagar sådär.

20 kommentarer:

Libe sa...

Oj vad jag tycker att du är duktig! *heja heja* :)

retrostuff sa...

Tack, jag behöver lite glada tillrop just nu :(!

Randiga Tråden sa...

Vad fint det kommer att bli, ibland önskar jag att jag hade dörrar också, så mycket härliga tyger du har.

JuMel sa...

Oj, vad du startat lovet duktigt:) Otroligt vilken massa fina tyger du har och ändå har du packat undan en del!!! Du missar väl inte min tävling?

finnkids sa...

Vad du är duktig som startar lovet med att städa i tygerna. Det känns ju faktiskt roligare att sätta sig vid symaskinen om det är städat i ens syrum. Ser ut som du har en hel del tyger och fina också!

TRI o MAR sa...

Så mycket fina tyger du verkar ha!

Nina/littleperky sa...

Snygga tyger du har, och kläderna ser fina ut i skåpet. Även jag gillar att skruva ikeamöbler ;-)-

Lilla Anka-design sa...

Oj, vilken ordnig och reda! Jag vågar inte fotografera mitt kaos! Fast mina sydda alster hänger snyggt på ett vädringsställ. Alltid något!
Lite sugen blir jag på att fixa lite mer ordning, jag har ju också sommarlov så vi får se....

madebyhanna.se sa...

Känner igen mig, tidsoptimist här med ;)
Visst är det härligt när allt kommer på plats, man känner sig så nöjd! Lycka till med dörrarna :D

Aleisa sa...

hahaha, mohahaha, du är duktig du! kommer du ihåg vad som hände du visade städskåpet? så många tittare hade du, denna gång blir detsamma! Och det är bara ett skåp!, ja, men vilket skatt!!!!!
jag tror att S var duktig att låta dig va´för detta kommer du att klara galant, som allt du gör!

Palven sa...

Jag skulle verkligen behöva göra som du..... men ingen semester i sikte ännu och det är roligare att sy än att rensa i min "tygröra". Så det får vänta lite till ;o)

Helena sa...

Fint som snus blir det:) å visst är det kul att skruva ihop IKEA-möbler. I vårt hem är det jag som gör det med glädje bör tilläggas!! Jag tycker att jag gör inget annat än sorterar tyger och försöker fixa mer förvaring stup i kvarten å likväl ser här för jävligt ut!!!! Grrrrr... Underbara tyger du har...det blir så effektfullt när de är sorterade i färg....försöker oxå ha det så...

Jenny sa...

Vad härligt det ser ut med tygerna sorterade i olika färger sådär, och hoprullade som de ska vara för att inte få veck. Åtkomliga dessutom! Mina ligger snyggt färgsorterade, hoppackade i lådor under bordet, hur bökigt som helst.

makrill sa...

Åh, ett sånt härligt kreativt kaos!! Det kommer att blir toppenfint när du kommit i ordning. Och vad mycket tyger - rena tyghimlen!!

SiriR sa...

Ja det er rart med rydding, det tar alltid lengre tid en man tror!
Men så fint det blir etterpå!!

Takk for titten i ditt kreative univers:)

AttenKattenNoa sa...

Jag vill också! Skapa ordning, sortera tyger. Du är super som gör det! Håller med Helena, gör inget annat än att sortera, flytta, tänka ut nya förvaringssystem, köra till ikea etc... Men en dag kommer det säkert bli klart, haha!Lycka till i ditt fina sykaos!

retrostuff sa...

Oj! Av alla era inlägg sluter jag mig till att det är ordning och reda alla kvinnor vill ha! Det är som ni säger ett ständigt uträknande för att få till det ultimata... fast grejen är att det nog aldrig blir det. Riktig ordning, för det är ändå i lite halvkaos, åtminstone jag, skapar bäst. Inget bara blir. Det blir som det blir på grund av något. Nu menar jag när jag syr och klipper. Ibland får nog ni, precis som jag, inspiration av just det man håller på med för stunden... det leder liksom osökt till nästa tygkombo, eller idé om vad det kan bli i nästa klippomgång. Äh, vad snurrigt det blev, hoppas någon förstår hur jag menar.

a-Luna sa...

Tänk att jag aldrig kommit att tänka på att tyger kan förvaras ihoprullade! Måste testa jag också =).

Aleisa sa...

"Man måste alltjämt ha kaos inom sig för att kunna föda en dansade stjärna". (Åh, tack Nietzsche, du ger mig tillbaka livets menning).

Re-dizain sa...

Det heter rivstart hihi!!! Härligt!