torsdag 22 april 2010

små, små skjortor


”Varför gör du inga pojkkläder?”
Det är en fråga jag ofta får, tja, jag vet inte, men de gånger jag gjort pojkkläder är det nästan ingen som köper dem. Så är det. Randigt och rutigt kan man ju köpa var som helst! Pojkar kan ha blommig och rosa tycker jag... fast IKEAs tyg med bilar är ju suveränt fint! Dennistyget är vintage från Borås Väferier. Kan det funka tro? Storlek 68-74.

9 kommentarer:

IA Nyckelpiga sa...

Skjortorna ár ursóta. dennis-tyget sá kul.
Fast "flick-kläder" är sötare. Unisex i all sin ära....men jag gillar det "flickiga"

Anna Wängborg sa...

åååå vad fina! Ja mer retro-stuff unisex åt pojkarnas mammor! Jag kollar alltid men de sakerna som legat på tradera är alltid för små storlekar för mina killar! Men jag fortsätter att hålla koll!
Ursäkta att jag inte sa vad affären i Göteborg hette som jag såg sålde dina saker, men det var fullt upp när jag var hos mina föräldrar i julas att jag inte hann kolla. Så fort jag kommer dit igen hör jag av mig om vad den heter!
Mvh Anna

Fröken 32GÅ sa...

Den frågan får jag också ofta. Saken är nog den att de flesta retro-tyger också är mkt blommor på hihi

Dessa vart ju superfina.
Har också gjort skjortor, men de är kvar på venisagen - så jag har ej fotat dem än.

mysigtdesign sa...

Fina skjortor. Tror att pojkmammor är mer fega (jag har två killar och en tjej) det blir så känsligt...

JuMel sa...

Så fina bägge två! Sonen hade nog föredragit den med bilar:)

Malin sa...

Hej,
Jag har en son som älskar hjärtan, gult,lila och brunt.
Jag syr kläder till honom, o jag tycker att dina pojkkläder är fantastiska, fram för fler kläder till pojkar som inte har He-man eller döskallar på! Inget fel på det, men det kan vara kul o se lite "mjuka" färger,former på pojkar. Slutpredikat:-))

retrostuff sa...

:)
Det här är ju babyskjortor, så då kanske ett och annat blommigt kan passera. Det är svårare med lite större killar. Som Fröken 32GÅ säger: Det är mycket blommor i retrotyger från 60- och 70-talet. Min son har både rosa, lila och blommigt nuförtiden. Fast han är ju 19 så man ser ju att han är kille liksom. Som Malin säger: Skönt att slippa spindelmannen!

Helena sa...

Båda babyskjortorna är jättefina och man ser att det är du som gjort dem...lång väg...och det måste ju bara vara ett gott betyg:) Visst är det lite mer balansgång när man syr till killar. Har själv försökt mig på babyskjortor till pojkar, då alla i vår bekantskapskrets envisas med att producera pojkar hela tiden. Men det är svårt. Du har ju däremot lyckats...som alltid:)

Aleisa sa...

jag gillar allt, killiga kula kläder och mest unisex, så för mig är det bara att jobba hård och förändra själva marknaden. jag är säkert att mammorna köper inte vad killarna vill ha på sig, och inte heller vad tjer vill. man vill bara vara barn, och i deras värld spelar inge roll färgerna och motiver, bara att de är glada, lekfulla och fantasirika, hur ska man kunna vända om allt? är det nån som kan det så är det DU!