onsdag 7 april 2010

bäst i väst

- Goddag Mäster Skräddare.
- Det bidde ingen jacka. 
- Nähä. Vad bidde det då då? 
- Det bidde en väst

Jag vet inte riktigt om man använder en väst så ofta, men det var kul att göra den. Fort och enkelt gick det! Roligt att kunna använda småbitarna till mer än lapptäcksrutor.

11 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

De är så söta alla dina små tunikor, klänningar och västen är så fin.

Palven sa...

Så söt råtteplåtta du hade på den fiina västen :o)

retrostuff sa...

Randiga Tråden och Palven:
Använder småkillar väst? Nja, kanske inte en rosa, eller jo, varför inte egentligen! Ett ganska konstigt plagg egentligen. Inte jacka, inte skjorta, bara något att ha över eller under liksom. Vi får se om det blir fler.

grønn sa...

Så masse fint du lager! Vesten er veldig søt!

Palven sa...

När min son var liten så sydde jag västar i parti och minut som han hade :o) Snäll som han var så protesterade han aldrig. Men i och för sig var det ganska poppis på den tiden.
Usch, det låter som det var för hundra år sedan....

Fröken 32GÅ sa...

Du är UNDERBART duktig!!

Singh sa...

Jättefin väst och fin modell med den där knappen på ett för mig nytt sätt!

Anonym sa...

Jag blir lika glad som vanligt när jag kolla på din blogg!! :)
Mycket fin väst, klart killar kan ha rosa väst ;)
Instämmer med Singh, knappen med knapphål var spännande och rolig!
MVH / Hanna (madebyhanna)

Aleisa sa...

jag gillar! men du vet jag gillar allt. uff nu är jag helt borta från syvärlden, abstinens är ordet! men skolan var jag tvungen att skötta om jag ville få betyg. har slutat sv2A och börjat Bn. Trött och ingen lust att göra nåt annat. jag hoppas allt ordnar sig igen och jag kan göra det jag älskar mest, skapa! min kompis åkte till uppsala utan paket, orsaken var att vi hann inte träffas innan hon åkte, :(. nästa gång hon kommer till helsingborg ska hon ta med min liten hälsning. jag vet att det är bättre med mejl, men mejl ska jag också skriva på helgen. du får kram, saknar er!!!!!

Monica sa...

Supersøt vest og masse fine kjoler! Legger deg på lista mi! ;)Har også laget en vest, men den blir ikke brukt. Men nå har hun sagt hun vil ha et skjørt til vesten... det er visst det som mangler.

Helena sa...

Du är verkligen mästerlig på att kombinera helt olika tyger och ändå få det att se ut som en helhet. Västen är ljuvlig!!!