lördag 13 juli 2013

Kära alla...

Det har varit en tid av avsked, in,och utflyttningar, packa 23 år i lådor och andra av livets kullerbyttor det här året. Stackars bloggen. Jag har prioriterat symaskinen, vilket ju är bra, men missat mycket annat... att blogga t ex. Just nu återhämtar jag mig från ”vanlig sommarinuflensa” (som jag aldrig har hört talas om tidigare), syr massor och jobbar i sommarbutiken på Fjäderholmarna (Stockholms närskärgård)... hoppas att skolflytten blir bra till hösten. De där politikerna som säger att de ska satsa på lärarna... hmpf. De lägger ner, stökar omkring och tror att
 vi (lärarna) ska sköta ruljangsen med ledsna elever, föräldrar och bara vara glada att vi har ett jobb. Jo, lite irriterad är jag att all estetisk utbildning inte riktigt räknas. Ganska mycket om jag ska vara ärlig.
Nåja, tur att jag har lite annat att sysselsätta mig med :). 

En jättehärlig sommar till er alla!

3 kommentarer:

Kisser Laptern sa...

De bedste sommerhilsner fra en ældre dansk lærer, som også synes, det er for meget.
Vi bliver kostet rundt med i Danmark, og regler og lovgivning bliver lavet om, så vi ikke ved hvad vi skal gøre, for at få tingene til at hænge sammen.

Kirsten

Ingrid sa...

Å vad mycket fint!! Hoppas att vackra ting kan göra dig på lika bra humör som mig?! När jag är arg och sur så mår jag genast mycket bättre av att få lite egentid med tyger och maskiner. Önskar dig en riktigt skön semester - det har du verkligen gjort dig förtjänt av! Kram!

AvMeg sa...

Jeg skjønner så godt hva du mener om lærerne. Tror det er likt i Skandinavia. Jeg er også lærer her i Norge :) Masse flott i butikken :)