fredag 27 juli 2012

hej sommar!

Min förhoppning är att alla har en fantastiskt skön sommar, härliga kvällar, mys med barn och man, god mat och regn bara ibland.
Jag har varit bortskämd med långa sommarlov, men i år är det annorlunda. Företaget retrostuff, design by my finns nu på riktigt! Fantastiskt kul och många, många timmar vid klippbord och symaskin. Måttbandet är mitt vapen i kampen mot tiden #smile# ytterligt kärt vapen ska jag väl tillägga. Släpar en stor och  knallgul resväska genom Stockholms gator för att nå färjan till Stora Fjäderholmen. Tyger, färdigsytt, färdigklippt och owerlock är med i bagaget. Glömde faktiskt att ta med kläder att ha på mig. Så. När måsarna väcker mig trampar jag igång en kjol av ett gammalt örngott med infälld spets. Något måste jag ju ha på mig. Lite bilder från både hemma, butiken och så några jackor. Ibland får jag besök av mina ungdomar... Frans bjuder på drejarbilden :).
Sist men inte minst... det här är min nya lilla kompis. Holly bäddar ner sig bakom disken och lånar min mobil för att spela pippispel. Härlig sommar till er alla!9 kommentarer:

Kisser Laptern sa...

Du ønskes også en skøn sommer.
P.t har vi strålende solskinsvejr her i Danmark, men udsigterne er ikke gode. Metreologerne melder IGEN dårligere vejr.

Så må vi finde på noget indendørs at lave. Godt jeg har en symaskine!

Hilsen
Kirsten

Jennie sa...

Åh det låter som att du har en toppensommar, om än intensiv! :) Så himla roligt (men kanske inte för dig) att du glömde ta med kläder att ha på dig. Ett tydligt tecken på var dina tankar finns just nu! Och det är ju då det är som bäst, när man glömmer allt runt omkring och bara syyyyr!

Randiga Tråden sa...

så otroligt mycket fint du har sytt, fortsaatt trevlig sommar.

AvMeg sa...

Så mye fint du har sydd - fortsatt god sommer :)

od Andulky sa...

Fina kläder och härliga bilder!!

madebyhanna.se sa...

Härligt! Ja, glad sommar på dig med :)

Anita sa...

Verkar som du har det bäst, fortsätt med det. Du vet väl att det är även bra att vara ledig nån stund och ladda batterierna :-)

Marie sa...

Sååå fint My! :D
Hoppas du hade det super på fjäderholmarna.

Jag brukar alltid spotta efter tyg jag sänt dg fniss & måste säga att den bruna jackan vart TO DIE FOR - precis som tyget. Så härligt att du tog tillvara sista biten.

Jag har börjat med yngste sonens rum & tyg jag fått av dig är ju nu guld värda!! Ska blogga det när allt är klart får du se.

Kram / Marie

Mrs.Bao 包 sa...

Hoppas du haft det bra där ute! Och grattis till företagarskapet!

/Agneta