måndag 3 januari 2011

3 fixardagar i bild

Prylar, mojänger, målarfärg, en alldeles för trång hall och ett kök som bara varit stök. Nu ett minne blott :). Sista bilden visar en del av min upphottade byrå och sen har jag faktiskt sytt idag.

6 kommentarer:

Aleisa Ribalta sa...

Fy Fabian! Kommer andra och tredje del? Ser ut som det mest spännande telenovela! Byran är bara för underbar! Och stolen med! Riktigt kul att ha köket igen, jag flyttar nästa vecka till verkstad och förhoppningviss kommer jag att ha köket tbx snart. Det är helt galen hur vår familj har öffrat med hobby och tyghögerna överall!

Pyssellycka sa...

Ser urspännande ut! Nu måste jag nog ta och ta itu med mitt kaosartade syrum. Samt klä om min systol, din var ursnygg!

Palven sa...

Jag får hålla mig i tvättstugan med min sömnad ett tag till ;o)
Men man blir ju sjukt sugen på att fixa lite när man ser hur resultatet kan bli :o)

retrostuff sa...

Vad kul att ni såg stolen! Den är Disas gamla, hon valde tyget på den för kanske 4 år sedan. Tyget var en gång i tiden farmors tunika. Farmor vägde över 100 kg så det fanns en hel del tyg :).
Ha en bra start på era nya år!

IA Nyckelpiga sa...

Lycka är ett eget sy/pysselrum där man kan bre ut sej hur man vill och inte vara ivägen för nágon. Där man kan ha allt material......
En dag ska jag ocksá skaffa det.
Hoppas att du fár ett riktigt bra ár.

retrostuff sa...

IA Nyckelpiga:
Min man ska få plats i ett hörn också, hm, han säger att han ska börja bygga en modelljärnväg. Ja, hm, nåja det blir ett riktigt pysselrum alltså. God fortsättning till dig med.