tisdag 10 augusti 2010

i sista minuten








En av mina kolleger hade blivit moster nu i sommar. Hon sms:ade för några veckor sedan och frågade om jag kunde sy en liten klänning. I sista minuten blev det en hel liten samling med små klänningar i storlek 68-74. Klöver, Majia Isolas fina ”hundkex”, hundar, Tampellas ”en enkel”, nyckelpigor och skogens alla djur!

13 kommentarer:

Jennie sa...

Helt underbara, allihop!! Fattar inte var du får tag på alla fantastiska tyger!? Älskar det översta med kaninen och liljekonvaljtyget är en av mina absoluta favoriter sedan tidigare. Och så kombinerar du ju dem så himla fint som man aldrig skulle få till själv. :)

Unknown sa...

Vilka läckra klänningar!

Randiga Tråden sa...

Ljuvliga.

Aleisa Ribalta sa...

Dina sista minuter..., supersöta, men min favvo är nog den allra sista, MUMSIGAST!!!!!! vi hade skön, vännen, önskar er lika kul pà England, snart ska du fà höra om tyg, tyg, tyg....... LOL my gud!!!!!

Palven sa...

Looooovly :o)

retrostuff sa...

Visst är det häftigt att det kan bli så olika, beroende på tygval, fast det är en så otroligt enkel modell? Vi får se vilken hon väljer.
Ha en skön dag!

Mrs.Bao 包 sa...

Så söta klänningar!
och tänk, även fast man skriver fel så läser hjärnan "rätt". Lustigt.

retrostuff sa...

Ha-ha, oj, vad jag lusläste texten :). Minutet. Men visst är det så, man vet ju VAD det SKA stå, och så läser man det skrivna ordet så som man tänkt det per automatik.

Aleisa Ribalta sa...

hahaha, det var bara jag som inte märkte minuten, minutet, hahaha, ingen anning vad ni skackade om, màsre gà i skolan flera àr till!!!!

Sofie sa...

Vilka söta klänningar, vilka fina vintagetyger du får tag på!

Kalunji040 sa...

Det var några väldans fina klänningar du hade där.

Skräddardotter sa...

Så söta! Skulle vilja äga dem allihop!

Gunilla sa...

Riktiga konstverk!