torsdag 8 november 2012

Det går lite sakta









Högarna med färdigsytt växer sakta men säkert. Alla julduksfynd ligger lite i farozonen för saxen :). Det mesta finns redan hos Re-Do designstore, en hel del är beställningar och så en stooor hög med lapptäcken till en butik som öppnar i slutet av november i Stockholm. Butiken heter Bye Buy Baby. 
     Hösten har dessvärre varit helt kaotisk eftersom politikerna vill flytta min skola till andra lokaler som inte passar vår verksamhet, men är billigare. Alldeles för mycket energi har gått till möten, demonstrationer (vem trodde att jag skulle bli proletär på gamla dar ;) och medborgardialoger. 

7 kommentarer:

Miiaoo sa...

Å så mycket fint! Där hade jag gärna botaniserat till mina barn! :o)

AvMeg sa...

Så mye fint du har sydd, og lykke til med skolen din :)

Fangoria sa...

Åh allt du syr är så underbart så jag vill bara ha!!!

Pia sa...

Jag har saaaknat dig jättemycket - det har varit så himla tomt och stillsamt på din sida :(. Skönt att du är åter igen :)

Anita sa...

En proletär skall icke föraktas!! Har dock saknat din inlägg :)

disa sa...

Men jösses så otroligt mycket fint!! Tänk om jag kunde sy lika fina saker som du!! *suckar* Jag blir så inspirerad till att sy när jag tittar på dina fina alster, men väl bland tygerna är förmågan.....ja den suger rent ut sagt!! *ler*

Förlåt förlåt förlåt för att jag inte färdigställt dina saker. Din sjal har dock växt mycket och varje varv är nu på över 300 maskor, så snart!! Soon, very soon. *ler*

retrostuff sa...

@Disa: nämen, det blir ju som julafton :)! Jättespännande!