tisdag 28 februari 2012

lite påsk i luften
Friskförklarad! Tjoho, vad skönt! Lagom till sportlovet var slut känner jag mig riktigt kurant igen. Fortfarande lite hes, men teckenspråk funkar rätt bra :). Det har blivit några fler jackor och sen hittade jag mina roliga påsktyger. Så... glad påsk en aning i förväg!

11 kommentarer:

Lilla Anka sa...

Ååå så fina! Skönt för dig att du är frisk igen. Själv sitter jag hemma och kraxar, vad passar väl bättre än att pigga upp sig lite med att titta på dina nya färgglada plagg!

32GÅ sa...

Skönt att du är frisk My :)

& fina kläder återigen!!
Älskar gås-tyget <3

Paket till dig läggs på lådan idag, hoppas det är ngt att ha.

Kram

Ingrid sa...

Härligt att vara frisk igen :) Och vilka underbara kläder - gult är absolut inte fult, man blir ju bara glad av den färgen!!

Aleisa Ribalta sa...

U mean? vad bra att du är frisk! Annica är inte frisk för hon kom hem tills oss. Vi håller sakta på att bli frisk men än så länge är det hosta och hosta som gäller här. Så fina påskhälsningar, och tidiga men vadå, man vill inte ha mer vinter nu. Ja, och så snöade här igår, idag solen, hoppas hoppas, hoppas!

AvMeg sa...

KJempefine :)

Fangoria sa...

Så sött, härligt att sy i påsktyger! Måste kika om jag har några....=)

grønn sa...

Jeg er så imponert over deg!! Du lager så fine ting, og setter sammen stoffene på så flotte måter! Herlig :-)

SiriR sa...

Åh, så mange fine skjorter!
Du imponerer med alle de lekre stoffene du har:)

Helena sa...

Men så skönt att höra att du är på bättringsvägen:) Supersöta påskplagg du överröser oss med!! Det gula tyget med de vita ankorna/gässen är ju helt underbart!!

disa sa...

Åh, du syr så makalöst fina saker!! Jag vet inte om det är speciellt för min stad, jag har aldrig tänkt på det. Goda är de i vart fall!! =)

Malin på pastill.nu sa...

Så skönt att du är frisk :-) Otroligt fina saker som alltid! Du är grym!