torsdag 17 november 2011

tyger överallt!Oj, oj, oj, inte mycket tid till annat just nu än att försöka få ihop allt jag klippt till. Sen kommer jag på nya små roliga saker hela tiden, men nu måste jag verkligen begränsa mig! I går var det möte inför marknadsdagen på Picchus Café i Upplands Väsby den första advent. 32 stycken olika hanverkare med vitt skilda produkter, allt från smeder, keramiker, betonggjutare, stickerskor, glaskonst och stearinljusmakare. Några till som sydde, men ingen mer än jag som gjorde kläder. Förra året hade det varit -10° och då hade hästen tjänat mest pengar :). (Det blir ponnyridning i år också.) Tror jag skrev tidigare att marknaden var i Sollentuna, vilket ju var fel. Jag är inte så bra på geografi tydligen.

12 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Så mycket fint du har, javisst är det svårt att begränsa sig.

Fangoria sa...

Åh jag får lyckorysningar av att se alla fina tyger!!!

makrill sa...

å vilka härliga högar!! roligt att du tyckte om tygerna jag skickade :)

Anita sa...

Å jisses Amalia vad mycket textilt du hanterar just nu. Skulle gärna besöka marknaden och se allt du gjort men det är ju liiiite långt :)

Agneta sa...

Tänk att få dyka ner bland alla dina fina saker : ) Sockerlådan är underbar, jag hittade 3 st för någar månader sen för inga pengar alls. Har pussel och böcker till Selma i mina.

Lycka till med marknaden My!

Kram Agneta & Selma + två katter som ligger på mig när jag skriver

Palven sa...

Underbart!!! Så mycket fint du skapat :o)

Mandalou sa...

Så där ser det ut hemma hos mig också just nu! Mycket att stå i inför jul...

Lycka till!

Titti sa...

Ser så härligt ut!

Aleisa sa...

Om man kunde bara komma förbi, men det ska gå galant, kläderna kommer att åka på direkt, akta ponnisarna! kanske bli föräldrarna pang och barnen kan inte rida, men retrostuff ska ju alla vill ha!

Gunilla sa...

Trevligt med hantverksmarknad! Jag ser fram emot att besöka en liknande i Ängelholm på lördag. Känner en tjej som säljer textiltryck där.
Hoppas du får sälja massor! Till lycke!!!

Fröken Pyssel sa...

Åh vilka härliga foton! Vilka tyger, vilka färger!

frida sa...

Vilket underbart kretivt kaos.