söndag 9 oktober 2011

precis som trattkantareller!


Jag har plockat trattisar i mängd i helgen. Jag kom på att mina utmaningsalster blir som trattkantareller i färgställningarna :).
Det är inte så mycket kvar av tyget nu, tur det för jag börjar ledsna lite på brungula kombos. Än återstår dock lite tyg... och en hög med märkliga småbitar, som jag fortfarande inte riktigt vet vad det ska bli av.
Den här omgången blev det ännu ett par byxor (beställda), två klänningar, den ena med fina ”Pompeja” i gult och så en tunika/klänning med John Blund.
Jättekul är det också att kolla vad alla andra gör av sina påslakan och jättekul att några hittat hit genom utmaningen!

Ps. Jag har ett helt påslakan till i fårtyget.


15 kommentarer:

Alice sa...

Alltså, det där fårlakanet är ju verkligen helt överljuvligt. Framförallt i de fina kombinationerna du får till. Jag är förstummad! Underbart är ordet!

dorabella sa...

Härliga klänningar!

Aleisa Ribalta sa...

Fy, pompeya och får my god! Så goa kantareller det blev! Om jag inte hade bestämt mig för att sluta samla tyg, hade jag gärna byt en bit fårtyg mot nåt annat, men nej, jag måste verkligen sluta samla! jag

Titti sa...

vilka härligt höstiga klänningar!

Anita sa...

Du kämpar på bra med utmaningen och skapar himla fina alster. Gillas skarpt!

32GÅ sa...

Mumsigt! Både trattisar & färgkombo!

Gunilla sa...

Trattkantarellerna börjar väl, liksom dina brungula tyger, också snart ta slut? Jag hittade i alla fall flera som hade frostskador när jag var ute och plockade i helgen. Ska bli spännande att se vilka färger du syr i härnäst. Novembergrått? ;)

retrostuff sa...

Gunilla: Ha-ha... nä, novembergrått blir det inte. Mer julrött tror jag. Jag har en gång för 3-4 år sedan plockat svamp på juldagen (det var barmark), frusen, men inte förstörd, klirrade rätt häftigt i korgen :).

Malin på pastill.nu sa...

Underbara trattisar!! Så fina!

Gila sa...

Underbara plagg!!!

Slow-Eva sa...

Haha, underbara kantarell-kläder!

Gunilla sa...

Så praktiskt - frystorkad svamp färdig att lagra. :)

Karin sa...

Jättefint alltihopa. Trattisar... Ja, kläderna får en onekligen att tänka på trattisar...

Ingrid sa...

Mitt i prick!! Så himla mycket fint! Jag har ju precis lagt vantarna på ett likadant påslakan och är så himla kär i tyget att jag helst av allt vill spara på det i all evighet. Så ditt "frosseri" i tyget får mig alldeles darrig :)

frida sa...

Vilka otroligt söta byxor. Min man spanade bakom axeln och utbrast "dom där var kanon fina, skulle passa bra på vår rakel"

Vilket är ett bra betyg då han inte ens märker när jag köper nya kläder åt henne =)