söndag 18 september 2011

påslakanutmaningen, valet föll på...Det är väldigt mycket tyg i ett påslakan. Kom jag på. När jag klippt ut en tunika och ett foder till en jacka kom jag på något mer, det är osmart att ta ett tyg som bara har mönster åt ett och samma håll. Hm, fast då blir det ju ännu mer utmaning förstås. Funderar redan på vad det ska bli av de där konstiga små remsorna som redan blivit :). Nåja, det blir väl ett senare bekymmer. Eller ska jag byta påslakan tro? Vi får se.


10 kommentarer:

Åsa Tidqvist sa...

härligt tyg! men det är som du säger, VILL man att lakanet ska gå åt, då är det mkt tyg, men vill ha att det ska räcka till många saker, tar det ju slut alldeles för snabbt...konstigt ;)

Liten Lucky sa...

oh vilket härligt lakan. Jag har ocksa hittat mitt lakan och klippt det första, skall fixa bild ikväll! Spännande vad vi alla syr :)

Ewa sa...

Nänänä inte byta! Nån har ju virkat en korg av sitt påslakan (nån med blått) och det kan man ju ha slamsorna till. Jag har inte gjort någe än.. ujuj kommer bli möe i oktober.

Retroknappen sa...

Ska bli spännande att se vad du hittar på! Tänkte först vara med jag med, men sen insåg jag vilken tid det skulle ta så jag hoppade över det. Ser istället fram emot att kolla in er andra som hängde med på utmaningen. ; ) Tygväskor borde väl vara fint i det tyget tex. Lycka till!

Lilla Anka sa...

Oooo, NEJ!!!! Byt inte påslakan! Jag älskar detta!

Evasleva sa...

Superfint lakan. Ska bli kul att se vad det blir av allas :)

Aleisa sa...

Not change, älskar detta lammtyget. Du får gärna sy som de knäckar! Ögon godis a la retrostuff, me likes!

Pia sa...

Önskar jag kunde vara med men med badrumsrenovering och flytt till annat boende under tiden så känns det mig övermäktigt :( Men det ska bli väldigt spännande att följa hela projektet :)

retrostuff sa...

:) jag lovar att inte byta, älskar tyget!

Design Malle's sa...

Kör du!