lördag 27 augusti 2011

äntligen!


Jag har: sytt, men bara lite, semestrat, haft en skolstart från någonstans underifrån, födelsedagat, nästan sagt upp mig och... tada... är äntligen klar med layouten på boken! För er som inte vet (och kanske inte ens är intresserad, men ändå läser #smile#) så har jag under sommaren gjort layouten på en bok som en kollega till mig skrivit. Boken heter ”Så funkar det - sömn, stress och lite annat” och är skriven av Anna Nygren (www.frija.se). De helt fantastiska illustrationerna har en elev på Designprogrammet gjort, hon heter Rebecka Helmersson. Väldigt mycket matnyttigt också för oss som är föräldrar och, tja, ja, äh, normal- eller överstressade vuxna också!
Tack för alla kommentarer jag inte svarat på! Jag har varit urdålig på att besöka bloggar och annat ett tag. Vaktmästaren har för mycket och jag kör betongsäckar på cykeln för att genomföra gjutning med esteteleverna. Phu! Snart te´baks bakom symaskinen.
Kramar till er alla!


5 kommentarer:

Aleisa sa...

Så fin den är, du får förklara till mig vad är det att layouta, för jag hade nästan säkert på mig att du skulle illustrera boken, men ser man att så vad det inte. KRAM till dig!

IA Nyckelpiga sa...

Hárligt att ha dej tillbaka.
Stress är bra och viktigt men man máste veta att stänga av den när den inte behövs. Tyvärr har vi "glömt" hur man gör.
Ska hálla utkik efter den boken.

retrostuff sa...

Aleisa:
Man sätter liksom form på det hela, för att det ska gå lätt att läsa och inte kännas tråkigt. Organiserar bland rubriker, bilder och text. Bestämmer själva utseendet på boken kan man väl säga. Mycket vit yta är vilsamt för ögat! Sen får man också lugna författaren som hittar fel i texten när man precis tror man är klar ;).
IA:
Precis, vi har glömt nycklarna någonstans på vägen! Anna skriver med ett enkelt språk och bilderna förtydligar på ett underbart sätt sådant vi kanske redan vet... men glömt.

Aleisa sa...

åh, tack för det, jag är så okunnig, krAM MIN FINA!

Karinottilia sa...

Ser fint ut! Måste kännas skönt att boken är klar!