fredag 4 februari 2011

jag tittar på bilderna!
När Agneta, som bor i Taiwan, (eller säger man på?) visade sina roliga bokfynd i sin blogg, skickade jag ett mail till henne och frågade om hon ville hålla utkik efter roliga böcker och kanske skicka dem till mig. Snabbt som blixten sa hon att hon gärna höll ett öga öppet för eventuellt inköp. Sen tog det högst en vecka. Hon hade hittat 3 stycken om Sverige och skandinavien... ville jag ha dem? Tjho! Klart jag ville!
På en av böckernas framsida finns Carl Larssons barn avbildade. Jag har blivit mäkta poppis på skolan som har sådana rariteter i min ägo. Och, nej, jag fattar ingenting... men jag njuter av fina bokuppslag, roliga illustrationer och vackra tecken. Just nu läser jag bilder ;). Tack snälla Agata Ragata

Ps. Postgången från Taiwan är makalös! Agneta hade postat paketet en onsdag, på måndagen efter hade jag paketet.

6 kommentarer:

Aleisa sa...

Så himla häftiga böcker, lycka är aå enkelt! Jag fikc en kasse och är lika glad, fast Dalila säger att det är hennes, här bråkar vi! LOLOLOL

Aleisa sa...

vet inte vad är det med min blogger, förlåt för dubblette

retrostuff sa...

Men, så dum jag är... klart att flickorna också ska ha varsin kasse! Än har jag några kvar.

Agata Ragata sa...

Vad kul att du tycker om dom! Har själv lust att inhandla dessa böcker (dom som jag inte hade redan förstås).

Aleisa sa...

nej, skicka du inte mera! Porto är dyrt! Vi klarar oss, det var bara skoj, tjejerna pratar om dig ibland, som när de ser på elefanter i paketet, "mamma det har MY ritat..." Ingen kasse mer, vi ska ha en!

Gunilla sa...

Det där gamla talesättet att en bild säger mer än tusen ord stämmer ju faktiskt. När jag läste att du skrev "Just nu läster jag bilder" tänkte jag "aha - det är ju just det jag också helst gör".Min dyslexi gör att jag läser rätt långsamt och oftast är för trött för att koncentrera mig på mycket text på fritiden. Men jag har alltid älskat bilder! I fortsättningen ska jag inte skämmas för detta utan helt enkelt tillåta mig att tycka att det är ok att läsa bilder. Tack!