onsdag 15 december 2010

två små pepparkakor
Undrar varför man säger att man blir snäll om man äter pepparkakor? Tja, jag blir lyckligt säll av det här tyget i alla fall. Kanske räknas det som att vara snäll ;)?

8 kommentarer:

Aleisa sa...

Åh, jag blir oxå snäll at se det! Vilka underbara pepparkakor, vill ha! Hjärtantyget finns mer!!!!!!!!!!!! Du gör allt det liksom att lyssa ännu mer, allt du rör, fina du!

Helena sa...

Underbara pepparkakor!!! Vad fränt det blev med fickorna på den övre klänningen:) Älskar ju bara det tyget!!! Vet inte heller vad det är för snällhetsdrog som pepparkakor är preparerade med...men att vara lyckligt säll låter ju inte dumt:)

Palven sa...

Läcker kombo, som vanligt ;o) Superfina!
Pepparkakor är gott, särskilt degen. Fast enligt en gammal personalsekreterare fanns det inte tillräckligt med pepparkakor i hela värden som kunde göra mig snäll. (På den tiden var jag fackligt aktiv samt ung och rätt obstinat) Å andra sidan har jag oxå hört på äldre dar att jag inte ska äta för många, för jag inte ska bli för mesig.

Randiga Tråden sa...

Som vanligt helt bedårande.

Carro/mysigtdesign sa...

Jättefin! Jag blir också glad av åsynen...

Fangoria sa...

Så uuuuuuursöta!!!

Pyssellycka sa...

Jag är nästintill mållös! Underbar klänning!

sarasyr sa...

Åh, vad roligt! Jag sydde också en klänning till min dotter av samma tyg till Lucia! Kul att se den med ett annnat klänningsmönster.