lördag 20 november 2010

Åh, så skönt att resa bort. Åh, så skönt att komma hem!
Jag har jobbat non-stop sedan hemkomst och idag är det öppet hus på skolan.
Frans ska flytta hemifrån den 1 december. Undrar just hur i Herrans namn han hunnit bli vuxen? En rätt overklig känsla, jag har ju haft honom till låns i 20 år... och så helt plötsligt är han vuxen! Många blandade mammakänslor rör sig i mitt huvud. Min lilla kille. Det trevligaste med hans flytt är att det blir ett rum ledigt. Syrum alltså. Så några dagar in i december är jag nog på G med nya syprojekt.
Jag önskar alla er läsare en riktigt skön helg!

8 kommentarer:

JuMel sa...

Vilken härlig bild och så underbart det låter med semester! Kan tro att man undrar vart tiden tagit vägen ännu mer när det är dags för barnen att flytta hemifrån... Roligt dock med eget syrum, ser fram emot fler fina alster från dig framöver! Trevlig helg!

Palven sa...

Du ser ut att haft det skönt ;o) Låter som det var välbehövt dessutom....
Usch, förstår dina blandade känslor. Min äldsta fyller 20 nästa år och han planerar oxå att flytta då. Men jag får väl njuta dessto mer just nu istället för att redan ängslas.
Ser fram emot nya fina alster från dig :o)

Pia sa...

Ooooh du är tillbaka :-) Härligt, jag har saknat dig :-)

Carro/mysigtdesign sa...

Ser underbart skönt ut på bilden...
Har varit ganska tomt utan dina fina inlägg...

Gunilla sa...

Ett litet råd - lämna en hörna ledig om ifall han kommer hem igen... ;) Mina tre har återkommit i omgångar. Om en dryg vecka dyker Parisdottern upp och vill bo här en månad. :)

Aleisa Ribalta sa...

Saknad, saknad, saaaaaaaaaaaaaaaknaaaaaaaaaaaaaak, men nu är du här! har tänkt så mycket på dig, och vågade inte titta på bloggen, för jag trodde du skulle inte ha kommit. men idag kom en liten kort, och så tittar jag just nu, och du är redan där! bara så att du vet att posten funkar, och att här har vi haft det kallt och saknat dig men nu är du här, fulladat, vill se allt nytt som kommer! KRam till er alla, så fin bild förresten!

retrostuff sa...

Det är skönt att vara hemma, och det är så roligt att äntligen få kika i alla er andras bloggar. Morgonen ägnas till det.
Gunilla:
:) Det kommer nog alltid att finnas en hörna kvar, det är nog mammahypofysen som ser till att det alltid finns en liten plats kvar att återvända till. Vilken fantastisk liten söt londontjej i skogsdjursklänningen. Tack!

Ewa sa...

Welcome tobacco! Aj äm ålso tobacco in sviden. Brovn ess a pepperkucki!