tisdag 28 februari 2012

lite påsk i luften




Friskförklarad! Tjoho, vad skönt! Lagom till sportlovet var slut känner jag mig riktigt kurant igen. Fortfarande lite hes, men teckenspråk funkar rätt bra :). Det har blivit några fler jackor och sen hittade jag mina roliga påsktyger. Så... glad påsk en aning i förväg!

onsdag 22 februari 2012

jackpott :)






Mer penicillin och fler jackor! Jag syr lite då och då och så har jag helt plötsligt en hel liten samling... lapptäckslappar har den här gången fått bli jackor i lite omlottmodell som man knäpper med kardborreband. Knapparna är alltså bara dekoration. 

tisdag 14 februari 2012

Tack för alla fina kommentarer i det förra inlägget! Nu är det en förkylning, ett ryggskott, penicillinkur x 2 och hosta så jag fått träningsvärk i magen (hm, kanske säger mer om min fysik än om sjukdom) senare. Men, nu har jag varit på benen i några dagar. Härligt! En beställning av en jacka resulterade i fler, och nu är de klara att åka till Re-Do designstore i Kalmar.









söndag 5 februari 2012

smått



I dag har jag bara fotograferat lite och sytt i några knappar. En riktigt rejäl förkylning har sett till att jag håller mig i stillhet. Undrar vad det är med syskontyger som är så härligt? Lite som sådana där bilder på t ex en chokladburk, som har en bild av en chokladburk som har... äh, ni fattar. De finaste blommiga klänningstygerna har jag fått av Ewa som har bloggen pysselewa i ett byte mot äppeltavlor och julkort. Atjo!

onsdag 1 februari 2012

tombola...

och vinnaren är... Helena! Som alltså får välja ett täcke. Veva, veva... den andra lotten jag fiskade upp är Fangoria! Det verkar som om två lotter gav bäst utdelning den här gången. Jag hade 47 stycken lotter i min tombola, superroligt att så många ville ta chansen att vinna. Tack för det!
Helena, maila mig så får du lite mått och beskrivningar. Fangoria, maila över din adress så täcket kommer rätt :).
Tusen tack ännu en gång till alla som ville vara med! Kan hända att jag hittar på någon ny anledning att lotta ut något snart igen.

jag hann precis!


Täcke nummer 2 i min utlottning ser ut så här. Efter klockan 14.00 i dag kommer jag att dra vinnaren. Som får välja täcke. Sen drar jag en till som får det täcket som blir kvar. Ha en skön dag i vinterland.