lördag 19 juni 2010

present


Jag gav bort en påse te i mormors fina linneservettyg... jag har aldrig kalas med 12 kuvert och brutna, manglade servetter. Så är det bara.

Ett eget zoo!


Sommarjacka som är helfodrad med turkos och vitrandigt vintagetyg. ”Cheeky Monkey” heter zoo-tyget, det hittade jag på loppis... då var det 2 gadinlängder.

blueberry


Blåbär, klöver, prickar och små gulliga humlor.

finklänning




Vitt på vitt är så himla fint! Den här blev helfodrad, men svår att fånga på bild.

snart midsommar




måndag 14 juni 2010

en timme, eller två...

Tidsoptimistens klagan. Varför tror jag att det ska ta högst en halv dag att åka till IKEA, köpa skåp, köpa färg (eftersom dörrarna var fula), stuva om, stuva bort, organisera... äh. Jag kan upplysa om att min sambo tittade på fotboll medan jag skruvade ihop härligheten. En av mina dolda sidor är att jag gillar att skruva ihop IKEA-saker. På riktigt. Men, åh så fint det kommer att bli när jag blir klar!

 under omstuvning...



I morgon blir nog dörrarna färdigmålade. Jag har burit ner alla lite mer vintriga och mörka tyger i källaren också. Jösses vilken start på lovet! Fast det tar mer en några timmar, snarast en 4 dagar sådär.

fredag 11 juni 2010

gröna små äpplen



Vilken lycka att hitta ett tygstycke med blå och gröna äpplen! 
Det var precis den här färgställningen som hängde i vårt kök när jag var liten.

klänningar med unikkotyg





Sommar, sommar, sommar... trallala, lalalaaa! :)

3 x grönt







midsommarfin

Mer midsommar blir det inte, precis de här 
blommorna man önskar hitta till kransarna i håret.

lördag 5 juni 2010

student • 2010






Det här är helt klart klänningen som inte ville vara med på bild :) Hur jag än letar bland alla kort finns den inte med i sin helhet. Kan ju förstås tänkas vara för att Disa överglänste den! Jag har sytt två bröllopsklänningar och fler studentklänningar tidigare... det är ett himla pyssel och provande. Ska jag göra vuxenkläder i större skala får det nog bli löst sittande plagg.